PRODUCTINFORMATIE:

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en de informatie over het product. Toch is het mogelijk dat er kleine verschillen optreden. BannaBanna is hier niet aansprakelijk voor.

BESTELLING:

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

BEVESTIGING:

Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen is uw bestelling niet binnen gekomen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen.

BETALING:

Het totaalbedrag kunt u overmaken op rek. NL16 INGB 0004 8241 24 ING tnv. BannaBanna in Hoevelaken onder vermelding van uw factuurnummer. Zodra de betaling binnen is verzenden wij uw artikel. Betaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de orderbevestiging op onze rekening bijgeschreven te zijn. Als dit niet het geval is wordt de bestelling geannuleerd.
Het is ook mogelijk om uw product af te halen en te betalen bij ophalen. Dit kan op afspraak, neem dan eerst contact met ons op. Wij zorgen dan dat uw bestelling klaarligt.

VERZENDINFORMATIE:

Voor verzenden binnen Nederland handhaven wij de richtlijnen van Post NL

PRIVACY:

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

RETOURNEREN:

Het retourneren van onze producten is mogelijk, als het niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. Neem hiervoor altijd eerst met ons contact op. Verzendkosten zijn voor uw eigen kosten. Wij vragen u vriendelijk direct de bestelling te controleren of de producten overeen komen met uw bestelling,
BannaBanna is niet verantwoordelijk voor evt. schade tijdens verzending en retour zenden.
BannaBanna behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren wanneer er verdenking is dat het artikel gebruikt of beschadigd is.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2017 BannaBanna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel