Bannabanna voor bedrijven en organisaties.

Elke ondernemer die regelmatig gebruik maakt van reclamebanners, herkent zeker de volgende vraag:

Wat doen we met die mooie banners wanneer een actie of evenement is afgelopen??

 

Het voelt als ondernemer vaak niet zo goed om zoveel mooi en duur betaald materiaal weg te gooien. En dat past natuurlijk ook niet meer binnen het plaatje van het huidige duurzaam- en verantwoord ondernemen. Wij bieden graag de oplossing; creatief én duurzaam...

Wat te denken van een zitplaats bij de receptie of op kantoor, gemaakt van gerecyclede reclamebanners?  Logo, uitstraling en kleurstellingen van het bedrijf zijn dan sfeerbepalend!

Andere ideeën zijn: kerstpakketten, relatiegeschenken, productverkoop in de souvenirsshop, krukjes in de paskamer, placemats voor een restaurant, bankjes in de bedrijfskantine óf... wat te denken van kleurige poeven op het terras van een hippe strandtent...

Dit is natuurlijk maar een kleine opsomming van de vele prachtige mogelijkheden. Natuurlijk zijn er nog heel veel meer! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, dan komen wij graag langs met nog veel meer ideeën om reclame-, festival- of sfeerbanners klaar te maken voor een tweede leven! info@bannabanna.nl

Hieronder beschrijven we enkele projecten die wij inmiddels voor verschillende bedrijven hebben uitgevoerd. 


HOTEL MITLAND UTRECHT

Hotel Mitland Utrecht staat voor duurzaam ondernemen en is met recht een van de groenste hotels van Utrecht te noemen. Van hun eigen gebruikte reclame banners maakten wij shoppers en sleutelhangers. Voorzien van een mooi label met het logo van het hotel. Mooie unieke items om bijvoorbeeld gasten extra mee te verrassen!


PIET ZOOMERS

Bij de verschillende vestigingen van modeketen Piet Zoomers wordt veel gebruik gemaakt van prachtige banners. Zeker in de fashionwereld wisselen de trends elkaar snel op. Wij hebben voor Piet Zoomers een collectie mogen samenstellen van producten (gemaakt van hun eigen banners), die verkocht worden op de lifestyle-afdelingen in Wilp en Den Bosch.


LEBARA MOBILE

Laptoptassen voor medewerkers van de marketingafdeling Lebara Mobile. Van reclame-uiting op de enorme masten bij Schiphol tot een stoere werktas. Dit is recyclen!


KERSTPAKKETTEN 1:

Wij mochten de kerstpakketten verzorgen voor de medewerkers van Huisartsenpraktijk Soesterkwartier.

Een leuke opdracht, met als resultaat heel veel verschillende tassen in alle kleuren en maten! Uiteraard werden de tassen ook nog door ons heel feestelijk ingepakt!

 


KERSTPAKKETTEN 2:

Voor alle medewerkers van één van de afdelingen van 's Heerenloo te Ermelo hebben wij vintage pukkeltassen opgepimpt met kleurrijke banners. Voor alle dames een origineel kerstkado!


KERSTPAKKETTEN 3:

Bioscoop CINEMAC in Ede is zelf natuurlijk in het bezit van prachtige filmdoeken. BannaBanna werd gevraagd om daar mooie tassen van te maken, die als kerstpakket werden uitgedeeld aan alle werknemers. 

Een hele leuke opdracht, met een bijzonder gevarieerd resultaat.

                    

 


HIGHLANDFESTIVAL

In Amersfoort werd voor een aantal jaren het Highlandfestival georganiseerd voor de echte bluess liefhebbers.

Banners die dit festival door de hele stad aankondigden mochten wij bij afloop ophalen. Wij maakten er mooie producten van, en hebben deze weer met veel succes verkocht op de laatste editie van dit unieke festival. Natuurlijk een goede zaak voor ons, maar vooral ook waren we een leuke aanvulling op de warenmarkt van dit festival.

 

© 2009 - 2017 BannaBanna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel